Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Onlar erdi muradına…

Onlar erdi muradına…

Çocukluğundan bu yana ortopedik engelli İsmail Özen, 3 yıl önce gönlünü kaptırdığı herhangi bir engeli olmayan komşu kızı Sebile Özuçkunla yaşamını birleştirdi.

Çocukluğundan bu yana ortopedik engelli İsmail Özen, 3 yıl önce gönlünü kaptırdığı herhangi bir engeli olmayan komşu kızı Sebile Özuçkun`la yaşamını birleştirdi.
Engelini engel görmeyen İsmail Özen`e,  ailesinden sonra en büyük desteği TSD Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu`dan gördüğünü itiraf etti.
Başkan Uslu ile her görüştüklerinde moral ve motivasyon yüklediğini onun sayesinde yaşama sevincinin arttığını bu özgüven ve cesaretle duygularını aşık olduğu kıza açtığını, gelin hanımın biraz nazlandıktan sonra kabul ettiğini ailelerin ve komşuların destekleriyle bu mutlu güne gelindiğini ifade etti.
Kurulan köy düğünü ile davullar ve zurnalar eşliğinde gerçekleşen düğün, evin bahçesin de düzenlenen takı merasiminde TSD Balıkesir Şubesi Yönetim Kurulu adına Başkan Zeki Uslu`nun damada mutluluklar dileyerek bir akülü tekerlekli sandalye hediye etmesiyle devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı